26 Tem 2018

PP-HDPE Galvaniz Kaplama Tesis Kurulumu

PP-PE Galvaniz Kaplama Tesis Kurulumu

PP-HDPE Galvaniz Kaplama Tesis Kurulumu, Tesisteki dayanımından dolayı PP ve PE malzemeden üretilen tank, serpantin, scrubber gibi ürünler galvaniz kaplanarak kurulmaktadır. Bu şekilde tüm tesisin kurulumu yapıldığında tesisin kullanım ömrü artmaktadır. Kaliteli plastikten üretilen tank, durulama havuzu, gaz yıkayıcı gibi ürünlerimizin yüksek dayanım kazanması için galvanizle desteklenmesi gerekmektedir. Küflenme ve korozyona dayanımı uygun boyalarla arttırılan galvaniz kaplama tesisler bu anlamda avantaj sağlamaktadır. Firmamız PP-PE galvaniz kaplama tesis kurulumu konusunda bölgesinde lider durumda olmasını yaptığı profesyonel projelere ve verdiği kaliteli hizmete borçludur. Müşteri memnuniyeti bizler için oldukça önemlidir. Bu nedenle hem satış sırasında hem de satış sonrasında işinin ehli, deneyimli teknik ekibimiz her daim yanınızda çözüm ortağınız olarak hareket etmektedir.

PP-PE Galvaniz Kaplama Tesis Kurulumu Nasıl Yapılır?

PP ve PE malzemeden üretilmiş galvaniz kaplama tanklarımız 60 ve 10 ton kapasitede tesisinizin ihtiyaçlarına göre üretilerek piyasaya sunulmaktadır. PP-PE galvaniz kaplama tesis kurulumu işlemlerine geçilmeden önce deneyimli ekibimiz müşterilerle birlikte kurulum yapılacak tesiste keşif ziyareti yapmaktadır. Tesislerde yapılan analizler doğrultusunda projeye ayrılacak bütçe, uygulama yapılacak alan ve işletmenin üretim kapasitesi dikkate alınarak projelendirme aşamasına geçilmektedir. Projelendirme aşamasında tesis ihtiyaçları ve müşterinin özel istekleri de işleme katılarak ayrıntılı planlamalar oluşturulmaktadır. Proje doğrultusunda tesisin ihtiyacına uygun tankların imalatı seri bir şekilde başlamaktadır. Tanklarda ihtiyaç olursa serpantinli ya da serpantinsiz üretim yapılabilmektedir. Tesis kurulumunda kullanılacak tankların dayanıklılığı arttırılmak için altına çelik şaselerle destek sağlanarak kurulum gerçekleştirilmektedir. Sadece tanklar değil kimyasal transfer hatları, scrubber sistemleri, havalandırma emiş boruları da sisteme ilave edilerek PP-PE galvaniz kaplama tesis kurulumu tam şekilde gerçekleştirilmektedir.

Tesisin Kalite Kontrolünün Yapılması

Galvaniz kaplama tesis kurulumumuz sadece üretim ve montaj aşamalarını kapsamamaktadır. Bunun dışında tesisin kurulumunun ardından kalite kontrol çalışmaları profesyonel ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Deneme aşamasında tankların mukavemeti, diğer ürünlerin çalışması, özellikle gaz yıkayıcıların bacalara verdiği gazın kirlilik oranı kontrol edilmektedir. Tüm bu kontroller sonrasında mühendislerden oluşan teknik ekibimiz tam verimlilikle çalıştığını kanıtladıkları tesisleri anahtar teslim olarak müşterilerine sunmaktadır. Firmamız için kalite ve müşteri memnuniyeti ilk sırada yer almaktadır.

İletişim Bilgilerimiz :

Karadenizliler Mahallesi Şenkaya Sokak No: 5 Kullar/ Başiskele / Kocaeli

Telefon : 0262 349 64 14 – Faks : 0262 349 64 19

E-mail : [email protected]